Příprava na přijímací řízení

Informace o přijímačkách nanečisto, bezplatných přípravných kurzech a dalších ZDE.

Agenda:
 
Přijímací řízení 2018/19
Publikováno:
 
27.11.2017 10:43
Poslední úprava:
 
před 6 lety
Expirace:
 
04.04.2018
Platnost tohoto příspěvku vypršela před 6 lety! Aktuální informace najdete na Vývěsce.

Pro všechny zájemce o studium na středních školách, kteří budou nastupovat do prvního ročníku ve školním roce 2018–2019, jsme připravili celou řadu aktivit. Stejně jako v roce minulém i letos nabízíme možnost otestovat si znalosti a dovednosti předem, případně se zdokonalit pomocí našich kurzů matematiky a českého jazyka.

Přijímací zkoušky nanečisto, 1. kolo

Akce proběhne ve středu 29. 11. 2017 od 14.00 hodin v posluchárně ve II. patře školy (od hlavního vchodu vás povedou směrovky). Po krátkém úvodu začnou samotné zkoušky, a to z matematiky a českého jazyka. Počtem a typem úloh i časovou dotací budou odpovídat skutečným přijímacím zkouškám. Je třeba vzít si s sebou psací a rýsovací potřeby, jiné pomůcky nejsou povoleny.

Zájemce prosíme, aby se zaregistrovali předem na zadinova@akademie-svetla.cz. Při registraci uveďte prosím své jméno, případně i navštěvovanou ZŠ. Registrace není povinná, na kurzy mohou přijít i zájemci neregistrovaní.

Registrace vás k ničemu nezavazuje, nám však umožní připravit dostatečný počet testovacích sešitů. Další výhodou registrace je to, že vám v průběhu roku budeme přeposílat informace Cermatu i MŠMT, které se jakkoliv týkají přijímacího řízení. Tak budete mít jistotu, že vám neunikne žádná důležitá informace.

Přijímací zkoušky nanečisto, 2. kolo

Akce proběhne ve středu 31. 1. 2018 od 14.30 hodin. Budou použity cvičné ilustrační testy z matematiky a českého jazyka připravené přímo Cermatem. Registrovaným zájemcům pošleme pozvánku s podrobnějšími informacemi týden předem.

Bezplatné přípravné kurzy

Kurzy z matematiky a českého jazyka budou navazovat na druhé kolo přijímaček nanečisto. Jednotlivé lekce budou začínat ve 14.30 hodin, budou trvat 90 minut a proběhnou v těchto termínech: Český jazyk: čtvrtek 8. 2., čtvrtek 22. 2., čtvrtek 15. 3., úterý 27. 3. Matematika: vždy ve středu, a to 14. 2., 7. 3., 21. 3. a 4. 4. Registrovaným zájemcům vždy pošleme připomínku, obsah lekce i jméno vedoucího kurzu.

Možnost návštěvy a prohlídky školy

Pokud byste si chtěli prohlédnout školu a její vybavení, případně získat další informace o náplni a formách studia, můžete nás navštívit v kterýkoliv pracovní den. Je ovšem nutné domluvit se předem s garantem těchto aktivit paní Helenou Kotěrovou na telefonním čísle 730 571908 nebo na koterova@akademie-svetla.cz

Těšíme se na vás, rádi vás uvítáme v naší škole.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace