Slavnostní vyřazení úspěšných maturantů roku 2018

Naši absolventi odcházejí na vysoké školy i do praktického života

Agendy:
 
Informační portál , Sociální a zdravotní, Gymnázium, Umělecké a řemeslné, Výtvarné
Publikováno:
 
21.06.2018 08:28
Poslední úprava:
 
před 6 lety

Slavnostní ceremoniál, kdy se škola loučí s úspěšnými absolventy denního studia čtyřletých oborů uměleckořemeslných, výtvarných, sociálních i gymnaziálních, patří už roky do pravidelných červnových aktivit naší školy.

Letos proběhl ve dvou horkých červnových pátcích – dne 1. 6. 2018 jsme popřáli hodně úspěchů v dalším životě studentům tříd IV. G a IV. SV, o týden později 8. 6. 2018 se loučili studenti ze IV. V a IV. E. V obou případech byl čestným hostem Mgr. Jan Tourek, starosta města Světlá nad Sázavou, nechyběl ředitel školy Ing. Jindřich Vodička, přítomni byli třídní učitele a samozřejmě i rodiče a přátelé absolventů stejně jako mnozí pracovníci školy.

Ke slavnostnímu rázu celého dopoledne přispěli žáci gymnázia, kteří pod vedením Mgr. Evy Bernadové připravili krátké kulturní vystoupení. Nechyběly květiny, úsměvy, slzy dojetí, projevy hostů, poděkování studentů.

Snad budou vzpomínat jen na to příjemné, co během svého studia zažili, a někdy se i přijdou podívat a pochlubit svými novými osudy.

Foto: Mgr. Leoš Poříz

"Více foto na ":https://akademie-svetla.rajce.idnes.cz/18_06_08_-_Predavani_maturitnich_vysvedceni_IV._V_a_IV._E/?utm_source=notification&utm_medium=email&utm_campaign=album-created

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace