Hefaiston 2017 - náš absolvent Lukáš Zadražil získal 3. cenu

Současným žákům sdělí své zkušenosti s kováním v USA

Agenda:
 
Umělecké a řemeslné
Publikováno:
 
15.09.2017 17:14
Poslední úprava:
 
před 7 lety

Svátek uměleckého kovářství proběhl na hradě Helfštýn už po šestatřicáté o víkendu 26. – 27. srpna 2017.

Všechna nádvoří se proměnila v galerii pod širým nebem, jejíž neopakovatelný obsah doplnila řada komorních prací z kategorií šperky a zbraně. Takže než naši žáci oboru kovo zasedli do školních lavic, čekal je nelehký úkol předvést svůj um před bezmála deseti tisíci návštěvníky této události.

Opět jsme přivezli několik děl vyrobených v minulém školním roce v našich dílnách a nainstalovali je do známého prostoru velkého sálu. Naši školu v demonstraci tentokrát reprezentovali Tomáš Dřímal a Václav Trpišovský se svým dílem „Medikament“. V demonstraci se předvedli další naši absolventi Marek Škramovský, Václav Vampola a Martin Solnička s dílem „Katova sázka“ a Lukáš Zadražil s dílem „57“.

Lukášovi musíme pogratulovat za 3. cenu v kategorii demonstrované práce. S Lukášem se ještě na škole setkáme, protože přijal pozvání a současným žákům sdělí své zkušenosti s kováním v USA.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace