Beseda s vedoucí odboru sociálních věcí Ing. Věrou Weingartnerovou

Agenda:
 
Sociální a zdravotní
Publikováno:
 
08.12.2017 14:27
Poslední úprava:
 
před 6 lety

Ve čtvrtek 7. 12. 2017 jsem se společně se studenty třetího a čtvrtého ročníku oboru sociální činnost zúčastnila besedy s paní Ing. Věrou Weingartnerovou, vedoucí odboru sociálních věcí MěÚ Světlá nad Sázavou. Paní inženýrka nás seznámila s chodem a náplní činnosti odboru, který patří do její kompetence.

Obsah besedy byl pro přítomné opravdu velmi přínosný a zajímavý, doplněný o množství praktických zkušeností. Aktivně jsme se zapojovali a svými dotazy pomohli rozšířit znalosti nás všech. Vymezený čas v žádném případě nestačil k úplnému představení odboru sociálních věcí a již nyní se těšíme na možné další setkání. S hlavou plnou informací se studenti po ukončení besedy přesunuli do tříd, kde ještě nechávali doznívat získané dojmy.

V závěru téměř dvouhodinové besedy se s námi rozloučila Ing. Weingartnerová a popřála studentům hodně štěstí u maturitní zkoušky i v osobním životě.


Ing. Andrea Kubínová

Učitelka odborných předmětů

Projektová manažerka školy

Hlavní koordinátorka ŠVP

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace