Poměrně zdařilé „RETRO“

aneb ples zbylých dvanácti ze IV. V

Agenda:
 
Informační portál
Publikováno:
 
15.03.2018 11:33
Poslední úprava:
 
před 6 lety

V pátek 12. ledna 2018 se v sále ve Světlé nad Sázavou uskutečnil maturitní ples třídy IV.V. Tematicky byl ples pojat jako „RETRO“. Nebyl nijak blíže časově ukotven, takže si pod tímto pojmem každý mohl vybrat to svoje. Povětšinou se žáci navrátili v čase přibližně do dětství či mládí svých rodičů. Výsledek byl uchvacující a nic na tom nezmění fakt, že představy se od skutečnosti dosti lišily.

Velkým překvapením celého plesu bylo předtančení, které si žáci nastudovali sami na songy z 80. let. Většinou si třídy sjednávají na předtančení tanečníky nebo sportovce, kteří se této činnosti věnují aktivně. Píseň Raketou na Mars si díky tomuto předtančení většina snad pobrukovala až do konce plesu a možná i déle.

Šerpování studentů proběhlo díky nevelkému počtu poměrně velmi rychle. Bylo však okořeněno někdy až příliš peprnými charakteristikami, které si studenti sami vymysleli. Všeobecné veselí plesu bylo doprovázeno taneční skupinou Impuls. Samozřejmě také nechyběla soutěž o ceny. Přelom dnů byl korunován opět velmi nevšedním a působivým půlnočním překvapením. Jeho extravagantní forma byla pro některé hosty až nečitelná, ale rozhodně se všichni dobře bavili.

Co více dodat – slavnostní atmosféra, krásně oděné studentky, „šaramantní“ studenti, dojatí rodiče a učitelé byli dostatečnou zárukou toho, že se ples povedl na více než výbornou.

Všichni budou tedy doufat, že se alespoň u některých ze studentů objeví výborné i na maturitním vysvědčení. K tomu jim na začátku plesu popřál pan ředitel Ing. Jindřich Vodička a třídní učitelka Mgr. Alena Ratajová.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace