Kurz Tradiční keramiky již patří minulosti

byly předány certifikáty dalším absolventům

Agenda:
 
UVČ
Publikováno:
 
15.05.2018 08:27
Poslední úprava:
 
před 6 lety

S prvním květnovým týdnem, dne 3. května 2018, se v keramické dílně konala poslední lekce kurzu Tradiční keramiky. Jelikož se jednalo o uzavření kurzu v jeho letním semestru, tak byly jeho účastníkům, respektive absolventům, předány certifikáty o splněných podmínkách a nárocích tohoto kurzu.

O tom, že rozsah činnosti byl naplněn, nejlépe vypovídají vytvořená díla absolventů. Většina výrobků vytvořených v tomto kurzu již byla opravdovými uměleckými díly s ohromnou dávkou invence jejich autora. Lektorka kurzu, Mgr. Alena Ratajová, s radostí konstatovala, že tvorba většiny absolventů byla na velmi dobré úrovni. Všichni účastníci tvořili odpovědně a s velkou dávkou entuziasmu.

S určitou mírou jistoty můžeme konstatovat, že se kurz absolventům líbil. Svědčí o tom především to, že se téměř všichni přihlásili do pokračování tohoto kurzu v dalším roce a dokonce někteří přivádějí i další zájemce. V následujícím roce v pokračování těchto kurzů, tentokráte s názvem Keramika různými technikami, se účastníci seznámí s dalšími keramickými technikami a některými formami keramické dekorace, zvládnou je a zdokonalí se v nich.

Závěrem už nezbývá nic jiného, než popřát účastníkům opětovné nadšení a mnoho zdaru v dalším roce. Přejeme si, aby se jim jejich tvorba dařila a líbila náplň kurzu tak, jako tomu bylo v předchozím semestru. Pak budou opět po skončení a absolvování kurzu jeho absolventům předány další jedinečné certifikáty.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace