Uvítání v novém školním roce 2020/2021

Agenda:
 
Informační portál
Publikováno:
 
13.08.2020 00:00
Poslední úprava:
 
před 4 lety
Expirace:
 
19.09.2020
Platnost tohoto příspěvku vypršela před 4 lety! Aktuální informace najdete na Vývěsce.

Vítám všechny po prázdninách a dovolených v novém školním roce 2020/2021. Pevně věřím, že jste všichni načerpali dost sil a optimismu do následujícího období. Druhé pololetí letošního roku bylo velmi specifické a náročné pro žáky, jejich rodiče, kantory i ostatní naše zaměstnance. Museli jsme zrušit mnoho plánovaných akcí. Škola místo běžného provozu tiskla ochranné štíty na 3D tiskárnách a zaměstnanci šili dobrovolně a nezištně roušky. Všem zaměstnancům naší školy děkuji za odvedenou práci, obzvláště všem kantorům, kteří se se ctí zhostili online výuky.

Na konci září se bude konat slavnostní zahájení výstavy Bienále 2020. Současně s touto výstavou bude probíhat první letošní den otevřených dveří, a to v sobotu 26. září. Srdečně vás zvu na tento den otevřených dveří. Stejně rádi vás uvítáme i na dnu otevřených ateliérů, ten bude 3. října od 9 hodin. Během úvodu do aktuálního školního roku, bude škola převlečena z pohledu z ulice Sázavská do nového grafického kabátku.

Moc bych si přál, aby se současná situace umoudřila, a aby mohla výuka žáků a jejich příprava na budoucí povolání probíhat v obvyklých podmínkách, umožňujících dosahovat těch nejlepších výsledků.

Přeji vám, ať se vám během roku daří na poli pracovním, studijním i osobním. Hodně štěstí a příjemný zbytek léta.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace