Lyžařský kurz na Černé Hoře v Janských Lázních,

aneb jeli jsme za sněhem...

Agendy:
 
Informační portál , Sociální a zdravotní, Gymnázium, Umělecké a řemeslné, Výtvarné
Publikováno:
 
28.01.2019 10:17
Poslední úprava:
 
před 5 lety

Již tradičně hned v druhém týdnu nového roku, tentokráte ve dnech 5. – 12. ledna 2019, proběhl lyžařský kurz Uměleckoprůmyslové akademie Světlá nad Sázavou, kterého se zúčastnili žáci prvních ročníků maturitních oborů.

K osvojování a zdokonalování lyžařských a snowboadových dovedností jsme opět využili jedno z nejatraktiv­nějších středisek v ČR, a to Skiresort Černá Hora s ubytováním v penzionu Protěž. Žáci byli rozděleni do skupin podle zaměření a úrovně dovedností a každá skupina byla vedena svým instruktorem. Výcvik probíhal 6 dní za ideálních sněhových podmínek. Jeden den absolvovali všichni účastníci kurzu odpolední výcvik na běžkách po hřebenech Černé Hory s nezapomenutelným sjezdem zpět do penzionu.

Každý večer pod vedením instruktorů probíhaly přednášky a zábavné hry. K pohodové atmosféře lyžařského kurzu velkou měrou přispěla nejen šikovnost všech studentů, ale také zkušenosti všech instruktorů.

Tak zase za rok…

Foto: archiv školy

Fotogalerie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace