Spolupráce středních škol

Agendy:
 
Informační portál , Sociální a zdravotní, Gymnázium
Publikováno:
 
16.04.2019 16:05
Poslední úprava:
 
před 5 lety

Koncem února nás kontaktovala kolegyně Mgr. Kateřina Zimplová ze SZŠ a VOŠZ Havlíčkův Brod s žádostí či prosbou prezentovat v posledních ročnících naší školy jejich pomaturitní obor Diplomovaná všeobecná sestra.

SZŠ a VOŠZ Havlíčkův Brod je škola připravující na svoji profesi zdravotní sestry, kterých je dlouhodobě nedostatek. Tento obor je určen všem zájemcům, kteří mají dokončené středoškolské vzdělání. Obor je možno studovat denní i dálkovou formou.

Odborná vyučující Mgr. Radka Křepinská, která přijela školu prezentovat, studentům přiblížila vzdělávání a život na jejich škole. Studenti se dozvěděli o možnostech praxe, zahraničních stáží apod.

Z prezentace školy se vyklubalo velice příjemné únorové setkání, během kterého se nejen studenti dozvěděli mnoho cenného o možnostech pomaturitního studia na konkurenční střední škole. Setkání provázela příjemná atmosféra a také mnoho zajímavých dotazů z řad studentů.

Foto A. Kubínová


Ing. Andrea Kubínová

Učitelka odborných předmětů

Projektová manažerka školy

Hlavní koordinátorka ŠVP

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace