Naši třeťáci v soutěži o příspěvek na maturitní ples

Podpořte odvážlivce svým hlasem

Agendy:
 
Informační portál , Sociální a zdravotní, Gymnázium, Umělecké a řemeslné, Výtvarné
Publikováno:
 
26.06.2019 07:27
Poslední úprava:
 
před 5 lety

V pátek 21.6.2019 jsem se stala součástí netradičního projektu třídy III.E, která mě požádala, zda bych pro ně nenafotila originální fotografii třídy pro jistou facebookovou soutěž maturitních tříd o příspěvek na maturitní ples, ve které je možné hlasovat až do konce září. Principem soutěže je poslat originální fotografii třídy a vyhrát v hlasování veřejnosti.

Již jednou se studenti srdnatě postavili před objektiv mého fotoaparátu, když jsme spolu úspěšně absolvovali akci Čistá Vysočina, při které bylo žádoucí pořídit reportážní obrazový materiál. Proto jsme věděli, že budeme během fotografování sehraný tým. Naše motto tak bylo jasné: pokud se nám nepodaří soutěž vyhrát, vytvoříme se třídou alespoň sadu krásných třídních fotografií, které nám zůstanou na památku.

Třída III.E se zhostila tohoto úkolu svědomitě. Pro své focení vymyslela několik zajímavých nápadů a zvolila fotogenické lokace. Fotili jsme například na sjezdovce u lesa, ale i v zámeckém parku ve Světlé nad Sázavou. Studenti neúnavně pózovali a ochotně se podřizovali někdy těžko splnitelným instrukcím fotografa. Dílo se díky tomu nebývale podařilo, což ostatně můžete sami posoudit z přiložených fotografií.

Pokud byste chtěli podpořit soutěžní fotografii (foto s automobilem) svým hlasem, pro bližší informace kontaktujte studenty III.E.

Foto Michaela Mutl

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace