Beseda s příslušníkem AČR

Agendy:
 
Informační portál , Sociální a zdravotní, Gymnázium, Umělecké a řemeslné, Vyšší odborná škola, Výtvarné
Publikováno:
 
18.12.2019 08:00
Poslední úprava:
 
před 4 lety

Dne 17. 12. 2019 jsme u nás ve škole zorganizovali besedu s příslušníkem rekrutačního pracoviště v Jihlavě, s panem praporčíkem Hrenicem. Besedy se zúčastnili žáci vycházejících ročníků učebních oborů a nástavbového studia.

Jednu hodinu věnoval pan praporčík prezentaci, která obsahovala možnosti vstupu do Armády ČR, postup při případné registraci do databáze zájemců, výhody a nevýhody služebního poměru. Podrobněji vysvětlil průběh a hodnocení fyzického testu, který musí uchazeč absolvovat, celkové šetření fyzické zdatnosti, motivační a profesní přijímací pohovor. Přednášející žáky svým přístupem a prezentací zaujal a ochotně se další hodinu induviduálně věnoval žákům, kteří měli konkrétní osobní dotazy. Žáci dostali vkusné reklamní předměty, beseda se jim líbila a vzali to jako zajímavý přínos informací o práci v armádě, některým to možná pomůže při rozhodování o další profesní cestě.

Foto Z. Šmídová

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace