PF 2021

Vánoční a novoroční přání

Agenda:
 
Informační portál
Publikováno:
 
19.12.2020 00:00
Poslední úprava:
 
před 3 lety
Expirace:
 
31.01.2021
Platnost tohoto příspěvku vypršela před 3 lety! Aktuální informace najdete na Vývěsce.

Vážení kolegové, milí žáci, vážení rodiče,

rád bych Vám touto cestou poděkoval za Vaši práci v již téměř uplynulém roce 2020. Tento velice neobvyklý rok plný nečekaných komplikací prověřil naše síly a povahy až na samé dno možností.

Děkuji aktivním kolegům za jejich vysoké pracovní nasazení, se kterým na jaře zvládali distanční výuku bez dostatečné podpory moderních technologií. Za jejich nadšení v počáteční fázi přechodu na nový informační systém školy i při přechodu na aktuální systém pro online výuku. Děkuji všem loajálním zaměstnancům za ochotu akceptovat neustále se měnící podmínky diktované školám.

Stejně tak bych rád poděkoval žákům za jejich poctivou snahu během nelehkého roku. Věřte, že ač jste jistě v lecčems ochuzeni, dostalo se Vám i daleko větší míry rozvití Vašich kompetencí a schopností v online technologiích. Byli jste nuceni sami si organizovat vlastní čas na učení, dělání a odevzdávání úkolů, více se sami a často rychle rozhodovat. Proti žákům „necovidové doby“ budete v těchto ohledech excelovat.

Rodičům děkuji za podporu svých ratolestí, za buzení svých synů a dcer a shovívavost s nimi, ne vždy ochotnými vstávat na online hodiny. Za shovívavost s unavenými pedagogy, ne vždy schopnými najít to správné tlačítko pro sdílení či zapnout mikrofon ještě před samotným výkladem.

Všem nám společně bych rád popřál klidné a pohodové vánoční svátky. A do nového roku nejen hodně toho zdraví a štěstí, ale hlavně trochu normálnosti, klidu a obyčejnosti. To nám, dle mého názoru, už docela dost chybí. Přeji nám všem obyčejný a co nejvíce nudný nový rok, ve kterém nebudou mít novináři o čem psát.

Martin Kubín

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace