Welcome, Saemyi!

Studenti se připravují na hodiny s rodilou mluvčí

Agenda:
 
Informační portál
Publikováno:
 
24.06.2021 10:57
Poslední úprava:
 
před 3 lety

Již v minulém školním roce naše Akademie úspěšně zažádala ve Fulbrightově nadaci o přidělení rodilé mluvčí anglického jazyka. Vzhledem k epidemiologické situaci se však příjezd asistentky posunul o rok a nyní doufáme, že již konečně ve školním roce 2021/22 uvítáme na naší škole lektorku anglického jazyka Saemyi Jeong z Ameriky.

Celý projekt, jakož i mentorování asistentky, organizační zajištění a koordinaci projektu, si vzal na starosti zástupce ředitele Mgr. Jakub Kořínek, jehož zásluhou se podařilo asistentku pro naši školu získat.

Již nyní se ve třídách pod vedením angličtinářů připravujeme na zapojení rodilé mluvčí do hodin v příštím školním roce. Studenti vypracovali představení své třídy a představení naší školy. Tuto aktivitu jsme pojali jako projekt v anglickém jazyce, ale také jako bližší stmelení kolektivu, které v tomto školním roce distančního studia tolik chybělo.

Na asistentku ve výuce anglického jazyka se už velice těšíme a doufáme, že se také jí bude líbit u nás.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace