První třídní výlet třídy I. E

Konečně zase cestujeme

Agendy:
 
Informační portál , Sociální a zdravotní
Publikováno:
 
28.06.2021 11:52
Poslední úprava:
 
před 3 lety

Třídní výlety bezesporu patří k závěru školního roku. A ač byl celý školní rok prapodivný a spíše v online režimu, byli jsme rádi, že tradice výletu mohla být zachována a my jsme si tak užili společné chvíle v jihlavské zoologické zahradě. Celá akce se uskutečnila ve čtvrtek 24. 6. 2021 za krásného počasí. Začátek nám znepříjemnilo třicetipětiminutové zpoždění vlaku ve Světlé nad Sázavou, čímž jsme nestihli naplánovaný přípoj v Havlíčkově Brodě a čekali další půlhodinu na brodském nádraží na vlak do Jihlavy. Nicméně i to jsme zvládli.

Trolejbus nás poté přiblížil k ZOO, kde jsme obdivovali tamější zvířecí obyvatele. Počasí nám přálo a mohli jsme spatřit všechna zvířata ve výbězích. Oblíbené surikaty, neustále přešlapující medvědy, hrozivé krokodýly, plameňáky stojící na jedné noze i dovádějící lachtany. Velikou radost udělal i obrovský tobogán, který i přes nespočet schodů děvčata sjela několikrát. Zpáteční cestu zkomplikovalo opět menší zpoždění. Z mého pohledu se výlet i přes menší nepříjemnosti velmi vydařil a dávám mu velkou jedničku.

Foto O. Blažková

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace