Stužkovací večírek třídy IV. SV

Život maturantů není zdaleka jen o šprtání

Agendy:
 
Informační portál , Umělecké a řemeslné, Výtvarné
Publikováno:
 
14.12.2021 08:00
Poslední úprava:
 
před 2 lety

S určitým časovým odstupem bych vám rád z pozice třídního učitele maturitní třídy IV. SV přiblížil krásný zážitek v podobě stužkovacího večírku, který proběhl 14. října 2021 v Městské restauraci ve Světlé nad Sázavou.

Třída IV.SV je velmi početná, a co se týče zaměření, také velmi rozmanitá, na druhou stranu po organizační stránce velmi jednotná, což se jasně projevilo při organizaci stužkovacího večírku. Skvělou volbou byla již zmíněná Městská restaurace, ve které nám ve všech bodech vyšli vstříc, za což jim patří velké poděkování.

Večírku se zúčastnilo celkem 28 žáků třídy a jsem rád, že i velké množství pedagogů a vedení školy, což vypovídá o oblíbenosti mé třídy. Vedení restaurace nám zajistilo speciální jídelní menu, které bylo z pohledu většiny zúčastněných velmi chutné.

Po výborné společné večeři byla na řadě formální část večírku. Po úvodním slovu ředitele školy pana Ing. Martina Kubína jsem všem žákům předal pamětní stužku. Následovalo společné fotografování a různé úkoly a hry, které si pro nás pedagogy žáci připravili, čímž krásně zpestřili celý večer. Šlo o poznávání žáků podle fotografií z mládí, tanec s balónky a hra, ve které jsem těžko hledal soupeře, a to byl beerpong :-) V nočních hodinách většina žáků i pedagogů předvedla své taneční umění a večírek pomalu končil. Zpětně bych rád pochválil celou třídu za krásně zorganizovaných večírek, po kterém ke mně přistálo mnoho chvály ze stran zúčastněných pedagogů a vedení školy.

Věřím, že ve stejném počtu si užijeme také maturitní ples, který se bude konat 11. února 2022.

Foto J. Krajíček

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace