Soutěž aranžérů v Mladé Boleslavi

Naše studentky vybojovaly třetí místo

Agendy:
 
Informační portál , Umělecké a řemeslné, Výtvarné
Publikováno:
 
03.04.2022 15:25
Poslední úprava:
 
před rokem

Začátkem března 2022 se žáci oboru aranžér – propagační grafik vypravili reprezentovat naši školu do Mladé Boleslavi. Soutěž, kterou tamní Intergovaná střední škola Na Karmeli pořádá, se jmenuje Karmelské slavnosti. Jedná se o soutěžní výstavu a kromě disciplín týkajících se aranžování a grafiky je zde možno vidět i přehlídku originálních dortů, svatebních Sveet barů, pečiva, soutěžní barmanskou show, módní přehlídku atp.

V minulém ročníku soutěže se našim studentům podařilo získat třetí místo za návrh plakátu na téma pravěk. Letos bylo zadáním v této kategorii vytvořit grafický návrh na přebal dětské knihy a návrh etikety na energetický nápoj.

O účast na stupních vítězů se postaraly naše studentky Natálie Kroková a Aneta Svobodová, které získaly za třetí místo, a to v soutěžní kategorii aranžování svatební tabule. Obě studentky si v rámci odborného výcviku připravily na dílně dekorace, které při aranžování na soutěži použily. Součástí příprav bylo např. ušití ubrusu a ubrousků, zdobení svíček, vytvoření květinových aranží, výroba svatebních tiskovin a také studium umění stolování a svatební etikety. Porota u této kategorie hodnotila čistotu práce, originální zpracování i celkový dojem.

Naši studenti ve všech kategoriích odvedli dobrou práci a jako odměnu si někteří odvezli i hodnotné ceny. Děkujeme boleslavské střední škole za možnost účasti v soutěži a těšíme se na příští ročník. Foto M. Chvátalová

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace