Cena Hejtmana Kraje Vysočina pro Richarda Rulfa z Akademie ve Světlé n. S.

Agendy:
 
Informační portál , Umělecké a řemeslné, Výtvarné
Publikováno:
 
05.07.2022 06:51
Poslední úprava:
 
před rokem

Dne 21. 6. 2022 se námi nominovaný žák Richard Rulf zúčastnil slavnostního vyhlášení cen Talent Vysočiny 2022 a Ceny hejtmana Kraje Vysočina. Byl nominován pro své úspěchy v kovářském řemesle během posledních 2 let. Přestože byla covidová doba, zvládl se na hradě Helfštýn v místním kovářském klání společně se svým otcem umístit jako třetí a sám v jiné kategorii dokonce první, ale hlavně se spolu s našimi kovářskými mistry stal v italském městě Stia mistrem světa v kování v září roku 2021. O tomto úspěchu jsme vás již informovali.

Slavnostní večer proběhl v Domě kultury ve Žďáře nad Sázavou. Richard Rulf nebyl sice v obrovské konkurenci neuvěřitelných talentů Kraje Vysočina ve své umělecké kategorii pro střední školy vyhlášen Talentem Vysočiny, ale i samotná nominace byla velkým úspěchem. Navíc byl za svůj přínos, talent a píli oceněn Cenou hejtmana Kraje Vysočina pro rok 2022.

Gratulujeme všem oceněným a děkujeme za krásně strávený večer.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace