Maturitní stužkování tříd 4. E a 4. G

Agendy:
 
Informační portál , Sociální a zdravotní, Gymnázium
Publikováno:
 
24.10.2022 09:35
Poslední úprava:
 
před rokem

Ani jsme se v tomto školním roce nestačili pořádně rozkoukat a už se konalo první stužkování letošních maturantů. Třídy 4. E (sociální činnost) a 4. G (gymnázium) ho připravily na čtvrtek 13. 10. 2022 do renovovaných prostor Městské restaurace ve Světlé nad Sázavou. Tento brzký termín vybraly, protože nás již 2. prosince pozvou na společný maturitní ples.

Studentky neponechaly nic náhodě, napekly (zřejmě s vydatnou podporou svých maminek) různé laskominy, všichni se „vyfikli“ do svátečního, připravili program, pozvali své učitele, a tak nic nebránilo hladkému a uvolněnému programu akce.

Na jejím začátku studentkám poděkoval pan ředitel Martin Kubín a tradičně popřál hodně sil k další přípravě k maturitě a hodně štěstí do života. Stužkování tříd provedly třídní učitelky – Andrea Kubínová a Miroslava Pavlíková. Následovaly přípitky, neformální rozhovory a poté nás studentky (a jeden student) pozvali k jakémusi „švédskému stolu“, který nám připravili zaměstnanci městské restaurace, abychom se posilnili před další zábavou. Opravdu jsme si pochutnali. Následovaly hry, do nichž se samozřejmě zapojili i učitelé, další veselá zábava a tanečky.

Děkujeme studentkám za bezchybnou přípravu akce, panu řediteli a zúčastněným učitelům za to, že nelitovali svého volného času a přišli naše budoucí maturanty podpořit.

Foto L. Poříz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace