Charitativní sbírka pro Diakonii Broumov

Zapojili se naši zaměstnanci i lidé ze Světlé a okolí

Agenda:
 
Informační portál
Publikováno:
 
28.11.2022 08:27
Poslední úprava:
 
před rokem

Letos jsme s kolegyní Helenou Kotěrovou obnovily spolupráci s Diakonií Broumov a navázaly jsme tak na aktivity z období před covidem. Prostřednictvím webových stránek školy i distribucí letáčků do domovních schránek na světelských sídlištích jsme oslovili veřejnost s prosbou o podporu této akce.

Samotný sběr darovaných věcí proběhl ve dnech 21. a 22. 11. 2022. Zájem a zapojení spoluobčanů nás mile překvapily. Když jsme s kolegyní ve středu dokončovaly třídění a balení dodaných věcí, ukázalo se, že balíky a krabice zaplnily naši malou školní galerii. Sešlo se oblečení včetně vybavení pro děti, boty, hračky, povlečení a látky, tašky a batohy, ve sbírce se objevila dokonce i dětská postýlka. Věci nyní poputují do Diakonie Broumov a odtud dál – do dětských domovů, do nejrůznějších sociálních zařízení, ale i k matkám samoživitelkám.

Děkujeme všem, kdo k nám věci pro ně už nepotřebné přinesli a přivezli. A velké poděkování si zaslouží i skupina našich studentek, které nám pomáhaly s přebíráním a tříděním ve svém volném čase, jmenovitě Markétě Walterové, Magdaleně Adamcové, Tereze Malé, Isabele Valtrové, Markétě Nové a Martině Sochorové.

Foto H. Kotěrová

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace