Chceme být prospěšní

Charitativní sbírka pro Diakonii Broumov

Agendy:
 
Informační portál , Sociální a zdravotní, Gymnázium, Umělecké a řemeslné, Výtvarné
Publikováno:
 
20.04.2023 08:24
Poslední úprava:
 
před rokem

S Diakonií Broumov spolupracujeme už mnoho let; začali jsme jednorázovou akcí v době před covidem a nyní pro ně pořádáme sbírky dvakrát ročně. Letošní jarní akce proběhla ve dnech 17.4. a 18.4.2023 a opět se setkala s velkým ohlasem. S taškami plnými vyřazených, ale stále ještě funkčních oděvů, tašek, kabelek, hraček, látek, bot, doplňků a dalších věcí přicházeli jak naši zaměstnanci, tak i obyvatelé Světlé nad Sázavou. Poprvé jsme letos také vyráželi za dárci k nim domů – to bylo v případech, kdy sami nemohli zajistit odvoz darovaných věcí.

Na místě nám ochotně pomáhali naši studenti, protože věci bylo nutné třídit podle druhů a následně balit do pytlů a krabic. Náš malý sklad se zaplnil velmi rychle, a to i značkovými věcmi.

Za organizátory děkujeme všem, kdo do sbírky přispěli, i našim studentům, kteří se ochotně zapojili ve svém volném čase.

Foto archív školy

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace