Poslední zvonění

aneb maturitní ročník není jen o povinnostech

Agendy:
 
Informační portál , Sociální a zdravotní, Gymnázium, Umělecké a řemeslné, Výtvarné
Publikováno:
 
27.04.2023 12:32
Poslední úprava:
 
před 12 měsíci

Konec dubna připomíná na chodbách naší školy masopustní rej masek. To maturanti vyrážejí na své tradiční poslední zvonění. Je to pro ně poslední možnost zařádit si před maturitními zkouškami, protože v květnu už na ně čekají didaktické testy, praktické maturity a ústní zkoušení.

Svou finální akci si chtějí náležitě užít a dovedou být nápadití a kreativní. Ani letošek nebyl výjimkou. Potkávali jsme bytosti v nejrůznějších maskách i mrtvé v podobě zombie, princezny i čarodějnice, vojáky i vězně, jeptišky v doprovodu rytíře i pracovní četu technických služeb ve slušivých vestičkách, dokonce několik naháčů se zatoulalo do prostor školy. Některé skupiny dorazily se slogany či veršovanými a zpívanými texty. První parta se předvedla už 17.4., poslední dvě třídy 26.4.2023.

Přejeme jim, ať jim optimismus a dobrá nálada vydrží i během blížícího se zkouškového období, kdy budou zdolávat jednotlivé části společné i profilové maturitní zkoušky.

Foto archív školy

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace