Praktická maturitní zkouška nástavbového studia

Už jim to začalo…

Agenda:
 
Informační portál
Publikováno:
 
03.05.2023 11:31
Poslední úprava:
 
před 11 měsíci

Koncem dubna se neodehrávaly pouze přípravy na čarodějný rej. Žáci II. P oboru podnikání měli i jiné starosti. Připravovali se na den „D“ – praktickou část maturitní zkoušky, která probíhala v učebnách naší školy dne 27. 4. 2023.

Všichni jsme se sešli v učebně IKT, kde si žáci vylosovali jednu ze dvou variant. První skupina pod vedením učitelky Ing. Zdenky Šmídové zůstala na místě, protože měli v rámci první části praktické zkoušky zpracovat účetní případy v ekonomickém systému POHODA, a druhá skupina se odebrala s učitelkou Ing. Marcelou Zajíčkovou do své třídy. Tady je čekalo zadání druhé části praktické zkoušky, a to ekonomické výpočty. Po uplynutí stanovené doby na vypracování se po přestávce skupiny vyměnily.

Počáteční nervozita rychle opadla a všichni se snažili o co nejlepší výsledky. A stálo to zato. S radostí jsem mohla druhý den všem oznámit jejich úspěch. Z deseti maturantů jich šest mělo výbornou, jeden uspěl chvalitebně a tři s dobrým výsledkem. Tak hlavně aby takto úspěšně pokračovali v didaktických testech a u ústní maturitní zkoušky.

Hodně zdaru.

Foto archív školy

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace